Nakon države blagostanja

19/01/2015

„Nakon države blagostanja“ (PDF) je prijevod knjige “After the Welfare State” Toma Palmera iz američke zaklade Atlas, uz čiju podršku je Centar za javne politike i ekonomske analize preveo knjigu i tiskao u 1000 primjeraka. Besplatni primjerak tiskane knjige možete naručiti na info@cea-policy.hr uz prijedlog datuma/vremena za sastanak s nama u Zagrebu.

Knjiga je predstavljena 18. siječnja 2016. u kn knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, od strane uredničko-prevoditeljskog tima Centra: Daniel Hinšt, Filip Galić i Domagoj Belak. Moderator je bio Milan Deskar Škrbić. Glavne teme knjige navedene su u kratkoj prezentaciji knjige Nakon države blagostanja.

„Nakon države blagostanja“ je knjiga namijenjena studentima, profesorima, znanstvenicima i istraživačima, kao i svima koji donose političke odluke. Knjiga govori i nizu tema koje su bitne za poticanje toliko željenih reformi. „Nakon države blagostanja“ je poticaj na razmišljanje o promjeni koja može nastupiti kada odlučimo spasiti budućnost mladih i budućih generacija poreznih obveznika.

Povezani članci

Zbogom post-jugoslavenstvu

Liberalizam – teorija i povijest jedne ideje

Adrijan Štivić objavio uredničku knjigu o teoriji i povijesti liberalizma

Institutions Behind Competitive Global Rankings

Newsletter

Pratite nas!

Predloženi članci

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter.
Subscribe to our newsletter.